Sunday 09 January 2022 ساعت 21:08 PM
(آخرین تغییر در ارسال: Sunday 09 January 2022 ساعت 21:12 PM توسط viiictor.)
سلام به همه اساتید و دوستان حاضر در فروم ایران سرور.
بنده یک سرور مجازی از دیتاسنتر hetzner آلمان با سیستم عامل CentOS ورژن 8 تهیه کردم
از دوستانی که امکان انجام کانفیگ های زیر با تقدیم هزینه رو دارن درخواست دارم پاسخ بدن یا پیغام خصوصی ارسال کنن.
1. نصب و کانفیگ OpenConnect Server یا همون OCServ بر روی سرور
2. نصب و کانفیگ IKev2 روی سرور- یا به جای IKev2 نصب OpenV..P....N Server
3 نصب IBSng و اتصال موارد بالا به اون جهت اکانتینگ.
* بنده یک هاست CPanel هم در اختیار دارم. اگر نصب IBSNG روی سرور مشکل داره یا سنگین میکنه سرور رو و امکان نصبش روی CPanel هست میتونیم از اون هم استفاده کنیم
نکته : بنده قند شکن فروش نیستم. ما یک دفتر فنی داریم با جمعی 9 نفره از دوستان جمع شدیم سرور رو تهیه کردیم برای داشتن قند شکن شخصی برای خودمون.
این مورد رو با ارائه دهنده همانگ کردم و مشکلی با راه اندازی V..P...N سرور روی سرور مجازی نداشتن.
منتظر اعلام حضور اساتید هستم. متشکرم
بنده یک سرور مجازی از دیتاسنتر hetzner آلمان با سیستم عامل CentOS ورژن 8 تهیه کردم
از دوستانی که امکان انجام کانفیگ های زیر با تقدیم هزینه رو دارن درخواست دارم پاسخ بدن یا پیغام خصوصی ارسال کنن.
1. نصب و کانفیگ OpenConnect Server یا همون OCServ بر روی سرور
2. نصب و کانفیگ IKev2 روی سرور- یا به جای IKev2 نصب OpenV..P....N Server
3 نصب IBSng و اتصال موارد بالا به اون جهت اکانتینگ.
* بنده یک هاست CPanel هم در اختیار دارم. اگر نصب IBSNG روی سرور مشکل داره یا سنگین میکنه سرور رو و امکان نصبش روی CPanel هست میتونیم از اون هم استفاده کنیم
نکته : بنده قند شکن فروش نیستم. ما یک دفتر فنی داریم با جمعی 9 نفره از دوستان جمع شدیم سرور رو تهیه کردیم برای داشتن قند شکن شخصی برای خودمون.
این مورد رو با ارائه دهنده همانگ کردم و مشکلی با راه اندازی V..P...N سرور روی سرور مجازی نداشتن.
منتظر اعلام حضور اساتید هستم. متشکرم