Thursday 14 September 2017 ساعت 06:02 AM
با سلام خدمت همه دوستانی که در حال خواندن این مطلب هستند
اول از همه تشکر می کنم بابت اینکه وقتتون رو صرف خواندن این مطلب کردید و برای نوشته من ارزش قائل شدید.
میخوام اینجا مطلبی رو بیان کنم که خیلی از ماها به آن توجه نمی کنیم و سر سری از آن می گذریم و همین توجه نکردن ما باعث میشه که مشکلات زیادی برامون پیش بیاد. خب چرا ما آدما به وسایل خودمون فقط در ابتدای امر که برامون تازگی دارن ارزش قائل میشیم و بعد از اینکه برامون تکراری شد دیگه به تمیزی و سالمی اون اهمیت نمیدیم؟؟؟
در صورتی که مدام از اون دستگاه استفاده میکنیم و کارهای روزمره خودمون رو باهاش انجام میدید. شاید الان پیش خودتون بگید که مثلا چه وسیله ای ؟؟ همین یخچال فریز، ماکروفر ، لباسشویی یا خیلی از لوازم خونمون.
میدونید اگه این وسایل که چندتا از آنها را نام بردم خراب بشه جدا از اینکه کار شما رو تو منزل لنگ میزاره هزینه زیادی هم برای درست کردنش باید بپردازید ؟؟ شاید حتی یک سوم قیمت اولیه دستگاه !!!!
به طور مثال اگر یک روزی به تعمیر یخچال فریزر احتیاج داشته باشید احتمال این وجود دارد که تمام غذاهای داخل یخچالتان خراب شود.
یا اگر به تعمیر ماکروفر احتیاج داشته باشید تا زمانی که مایکروفرتان درست نشود نمی توانید غذاهایتان را گرم کنید. و باید از اجاق گازتان استفاده کنید در صورتی که به وجود ماکروفر عادت کرده اید.
برای اینکه با همچین مشکلاتی روبرو نشوید کافیست نکاتی را درباره طریقه استفاده و نگهداری وسایلان بدانید.
میخوام در اینجا سایتی رو به شما معرفی کنم که علاوه بر تعمیر لباسشویی، تعمیر ماشین ظرفشویی و .... به شما آموزش میدهد که با وسایلتان چگونه برخورد کنید تا نیاز به تعمیر نداشته باشد.
این را تجسم کنید که لباسشوییتان خراب شود و کلی لباس کثیف در منزل داشته باشید .... خب بسیار این موضوع اذیت کننده و زجر آور است چرا که این مسئله به همین راحتیا بر طرف نمی شود ، پس اینجا میشه به این مثال که از قدیم باهاش آشنا هستیم اشاره کرد که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است.... برای اینکه بیشتر با نحوه کار کردن این سایت آشنا بشید اینجا به یکی از مقالاتی که صاحبان این سایت برای درست بارگذاری کردن فریزر منتشر کرده اند اشاره می کنم:
براى مراعات اصول بهداشتى بهتر است قبل از بهره بردارى، کلیه قسمت هاى داخلى آن را با محلولى از يک قاشق غذاخورى جوش شيرين دريک ليتر آب نيمه گرم بشوييد و با پارچه تميز نخى خشک نماييد.
کليه قسمت هاى خارجى را مى توان با مقدارى شامپو مخلوط درآب نيمه گرم توسط يک قطعه اسفنج شسته و خشک نمود.
قبل از بارگذارى، بگذاريد فريزر به مدت ٢ الى ٣ ساعت بدون بار کار کند پس از حصول سرماى لازم و قطع ترموستات، با سرعت و کمترين زمان ممکن سبدها را که قبلا مواد غذايى را در آن ها جا گذارى نموده ايد در جاى خود قرار دهيد پس از بستن درب فريزر براى مدت ٦ الى ٧ ساعت، (بستگى به مقدار مواد غذايى دارد) گردونه ترموستات را روى علامت انجماد
SUPERCHARGE قرار دهيد و زمانى که چراغ قرمز بالاى فريزر نور آن به حد خاموشى برسد تقريبا سرماى لازم حاصل
گرديده است. در برخى از فريزرها علاوه بر چراغ هاى نشانگر از سرماسنج ديجيتالى نيز استفاده شده است که سرماى داخل فريزر
را نشان مى دهد. در يخچال فريزرهايى که يخچال و فريزر از يک کمپرسور تغذيه مى شود بايد اول مواد غذايى که احتياج به سرماى زياد دارند را در قسمت طبقات فريزر جا گذارى نمود و نشانگر گردونه ترموستات را براى مدت سه الى ٤ ساعت روى بيشترين درجه قرار داد تا گوشت و مواد گوشتى که در طبقات فريزر قراردارند به سرماى مورد نياز خود براى منجمد شدن برسند و سپس درب يخچال را باز کرد،و نشانگر گردونه ترموستات را روى ٤ بگذاريد و مواد غذايى داخل يخچال را در جاى خود گذاشته درب يخچال را براى مدتى باز نکنيد تا ترموستات برق کمپرسور را قطع نمايد. حالا يخچال فريزر شما بار گذارى صحيح شده وکار آن به شرايط نرمال رسيده است. آن راروى درجه مناسب تنظيم نماييد.
همچنین می توانید با خواندن مطالب این سایت جوری با کولر گازی و جارو برقی خود رفتار کنید که هرگز به تعمیر کولر گازی و تعمیر جارو برقی احتیاج پیدا نکنید مثلا اگر به خوبی از جارو برقی تان استفاده کنید هیچوقت مشکل مکش کند و سر صدای زیاد گریبان گیرتان نخواهد شد.
امروزه تمامیه دستگاه های برقی که خریداری می کنیم دارای دفترچه راهنما هستند. این دفترچه ها به شما در مورد چگونگی نصب ، نحوه استفاده، طرز تمیز کردن و... راهنمایی می دهند . به شما پیشنهاد میکنم که قبل از زدن دستگاه به برق به طور کامل این دفترچه ها را مطالعه فرمایید.
دیگر نکته ای که باید در مورد طرز استفاده و نگهداری لوازم منزل بدانید این است که به هیچ وجه تا قبل از پایان یافتن گارانتی دستگاه از شرکت های تعمیر لوازم منزل برای تعمیر آن درخواست نکنید زیرا در صورت باز شدن دستگاه توسط دیگر شرکت های تعمیر لوازم خانگی دستگاه دیگر شامل گارانتی نمی شود.
امیدوارم این مطالب برای شما سودمند بوده باشد. لطفا نظراتتان را در همین تاپیک مطرح کنید