Thursday 25 September 2014 ساعت 12:18 PM
در نظر بگیرید که مدیر شبکه یک سازمان یا شرکت هستید و چند تا سرور دارید.
لازم میشه که یه برنامه رو روی سرورهاتونن نصب کنین یا می خواین مرتب سرورهاتون رو چک کنین که مشکلی براشون پیش نیاد یا ....
خلاصه هر کاری که لازم باشه که بصورت لوکال پشت سرورهاتون بشینین و کار رو انجام بدین .
در اینجا kvm کار شما رو راحت می کنه ، بوسیله kvm دیگه لازم نیست که پاشین برین پشت تک تک سرورهاتون بشینین
پشت میزتون لم میدید و به راحتی به هرکدوم از سرورهاتون وصل میشین ، انگار که نشستین پشت خود سیستم.
یک عدد سوئیچ KVM می خرید و یک سری کابل kvm هم تهیه می کنید.
بعد یه سر همه کابل ها رو به سوئیچ و سر دیگر رو به سرورهاتون وصل می کنین
می بینین که 3 تا کابل در هر سمت وجود داره که به پورت موس و کیبورد و مانیتور وصل میشه.
یک کابل رو هم به سیستم خودتون وصل می کنین.
به بیان ساده ، با kvm موس و کیبورد و مانبتور رو به اشتراک می گذارید.
بدین صورت می تونین همه سرورهاتون رو بوسیله یک سیستم مرکزی کنترل کنین.
البته باید دقت کنید که فاصله سیستم مرکزی () با سرورهاتون نباید خیلی زیاد باشه
فکر کنم حداکثر حدود 5 متر ، البته اینو من دقیق نمی دونم ولی کابلایی که من دیدم حدود 2 3 متر بیشتر نیستن ...
منبع: نت نیک
لازم میشه که یه برنامه رو روی سرورهاتونن نصب کنین یا می خواین مرتب سرورهاتون رو چک کنین که مشکلی براشون پیش نیاد یا ....
خلاصه هر کاری که لازم باشه که بصورت لوکال پشت سرورهاتون بشینین و کار رو انجام بدین .
در اینجا kvm کار شما رو راحت می کنه ، بوسیله kvm دیگه لازم نیست که پاشین برین پشت تک تک سرورهاتون بشینین
پشت میزتون لم میدید و به راحتی به هرکدوم از سرورهاتون وصل میشین ، انگار که نشستین پشت خود سیستم.
یک عدد سوئیچ KVM می خرید و یک سری کابل kvm هم تهیه می کنید.
بعد یه سر همه کابل ها رو به سوئیچ و سر دیگر رو به سرورهاتون وصل می کنین
می بینین که 3 تا کابل در هر سمت وجود داره که به پورت موس و کیبورد و مانیتور وصل میشه.
یک کابل رو هم به سیستم خودتون وصل می کنین.
به بیان ساده ، با kvm موس و کیبورد و مانبتور رو به اشتراک می گذارید.
بدین صورت می تونین همه سرورهاتون رو بوسیله یک سیستم مرکزی کنترل کنین.
البته باید دقت کنید که فاصله سیستم مرکزی () با سرورهاتون نباید خیلی زیاد باشه
فکر کنم حداکثر حدود 5 متر ، البته اینو من دقیق نمی دونم ولی کابلایی که من دیدم حدود 2 3 متر بیشتر نیستن ...
منبع: نت نیک