انجمن تخصصی ایران سرور

نسخه‌ی کامل: کیک شکلاتی پنکیک
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: do.php?img=192]
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
 
مواد لازم : برای 4 نفر
  پودر شکر  30 گرم  خامه پر چرب  235 گرم  شیر  350 میلی لیتر  وانیل  2 قاشق چای خوری  روغن گیاهی  4.5 قاشق غذاخوری نمک 1/4 قاشق چای خوری شکر 100 گرم پودر کاکائو 25 گرم آرد 175 گرم بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری شکلات آب شده 90 گرم توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
[عکس: do.php?img=193]
سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
[عکس: do.php?img=194]
یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود.
[عکس: do.php?img=195]
سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.
 
[عکس: do.php?img=196]
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید.
[عکس: do.php?img=197]
بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.
[عکس: do.php?img=199]
سپس برای خودتان قهوه آماده کنید.
[عکس: do.php?img=198]