انجمن تخصصی ایران سرور

نسخه‌ی کامل: بازرسی آسانسور
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
بازرسی آسانسور طبق چک لیست آسانسور

بازرسی آسانسور باید هر ۶ ماه یک بار انجام شود تا همواره امنیت کاربران خود را حفظ کند زیرا آسانسور از قطعات مکانیکی و الکترونیکی زیادی تشکیل شده که اختلال در کارکرد هر کدام ممکن است جان افراد را به خطر بیاندازد. قطعات در اثر استحلاک و خوردگی دچار فرسودگی می شودند. در بازرسی فنی آسانسور مواردی از قبیل روشنایی کابین آسانسور، روشنایی موتورخانه ، سیستم های كنترلی، ایمنی، الكتریكی و محركه آسانسور ، عملكرد قفل ها و درب های كابین و همچنین تست پاراشوت آسانسور و تست سرخوردگی سیم بکسل و بسیاری از مواد تست آسانسور دیگر طبق چک لیست بازرسی فنی آسانسور بررسی می شود.

شرکت نیک بینش کارن تمامی مواد بازرسی آسانسور را با حساست های خاص خود بررسی کرده و با داشتن تکنیسن های نکته سنج کوچکترین موارد را نیز بررسی می کند تا صدور گواهی سلامت آسانسور را با اطمینان کامل به کارفرما ارائه دهد. این شرکت علاوه بر تخصص خود در زمینه ی بازرسی آسانسور در سایر حوزه های بازرسی مانند بازرسی لیفتراک، بازرسی دیگ های بخار، بازرسی فنی جرثقیل سقفی, جرثقیل برجی و موبایل همچنین بازرسی فنی مخازن تحت فشار را به صورت حرفه ای انجام داده و مهندسین صنایع و معادن شرکت نیک بینش کارن سالهاست در این حوزه به صورت کاملا تخصصی کار میکنند. و همچنین از اساتید دانشگاهی در این حوزه هستند.
اهمیت بازرسی آسانسور

این روزها استفاده از آسانسور در زندگی هر کدام از ما زیاد به چشم می خورد و همین ازدیاد آسانسورها در ساختمان ها و برج ها باعث شده است تا امنیت آنها با جان انسانها بیشتر گره بخورد از طرفی هم شرکت ها و بعضا افراد غیر متخصص زیادی به دلیل فروان شدن این وسیله پرکاربرد در زندگی و سود مالی آن به بازرسی آسانسور روی آورده اند ولی تخصص کافی و لازم را در این حوزه ندارند. این افراد با اشتباهات خود که ناشی از عدم آگاهی و دانش کافی در مورد قطعات فنی و الکتریکی و کارکردها آنها است با جان و مال کارفرما و افراد استفاده کننده از آسانسور ها بازی می کنند.