انجمن تخصصی ایران سرور

نسخه‌ی کامل: اسید تارتاریک
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
اسید تارتاریک یک اسید ارگانیک می باشد که در میوه ها و سبزیجات وجود دارد . اسید تارتاریک نوعی آنتی اکسیدان می باشد . که برای ایجاد مزه ترش به غذا می توان اضافه کرد .
به نمک اسید تارتاریک ، تارترات می گویند . پیدایش این اسید اولین بار توسط دانشمندی ایرانی به نام جابر بن حیان انجام پذیرفت . اسید تارتاریک
کاربرد بسیاری در صنعت ، مواد غذایی ، رنگرزی ، عکاسی و طب دارد و یکی از
گسترده ترین اسیدهایی می باشد که از گیاهان به دست می آید .[عکس: tartaric-acid-3.jpg]در استفاده از این اسید باید نکات ایمنی را رعایت نمود .نکات ایمنی در استفاده از اسید تارتاریک[عکس: tartaric-acid-1.jpg]از جمله خطرات که می تواند با عدم رعایت نکات ایمنی به وجود آید :
احتراق پذیر
مشکلات تنفسی مانند احساس سوختگی ، سرفه و گلودرد
قرمزی و درد در تماس با پوست
درد و سوختگی و قرمزی در تماس با چشم
مشکلات
گوارشی همانند درد در ناحیه شکم و سوختگیبرای عدم ایجاد چنین خطراتی باید
نکات ایمنی را رعایت نمود که در ادامه بیان نموده ایم .[عکس: tartaric-acid-2.jpg]برای جلوگیری از احتراق اسید تارتاریک از شعله باز استفاده نشود
برای جلوگیری از خطرات تنفسی از تهویه مکنده موضعی و ابزاری برای حفاظت تنفسی استفاده شود.
استفاده از دستکش و لباس حفاظتی موجب محافظت از پوست می شود .
برای محافظت چشم نیز از شیلذ حفاظتی و یا ماسک تمام صورت استفاده نمایید .
در هنگام کار نیز از خوردن ، آشامیدن و سیگار کشیدن جلوگیری نمایید .