سلام به همه کاربران عزیز
پیشنهاد ویژه داریم !
آغاز فروش هاست SSD پر سرعت بهمراه SSL رایگان
مناسب برای راه اندازی وب سایت شما در محیطی امن
این هاست مناسب است برای راه اندازی ربات های تلگرام که نیاز مبرم به گواهی SSL دارند
تعرفه های فعلی و راه اندازی آنی به شرح ذیل هستند:
در صورت هر گونه سوال یا مشکل از بخش تیکت استفاده نمایید
با تشکر
اعضا - هاستینگ ایران سرو
سلام دوست عزیز من فضای زیادی نمیخوام فقط میخوام یه ربات تفریحی روش فعال باشه داخل 2 تا کانال کمترین فضا و قیمت رو اعلام کنید فکر کنم 100mb هم کارمو راه بندازه و دامنه ir هم دارم مرسی

(یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۰۶ ب.ظ )HiTachi نوشته: [ -> ]سلام دوست عزیز من فضای زیادی نمیخوام فقط میخوام یه ربات تفریحی روش فعال باشه داخل 2 تا کانال کمترین فضا و قیمت رو اعلام کنید فکر کنم 100mb هم کارمو راه بندازه و دامنه ir هم دارم مرسی 
درود ، میتوانید از لینک لینک پلن 250 مگابایتی را سفارش دهید
کارت خرید - هاستینگ ایران سرو
ماهانه فقط 5000 تومان با هارد sdd و ssl رایگان
اگر کمتر خواستید داخل سایت تیکت باز کنید من 100 مگابایتی هم میتون بهتون بدم
سلام سفارش ٥٠٠ مگابايتي زدم و فوري تحويل گرفتم اگر خوب باشه سالانه ميگيرم

(یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۱۴ ب.ظ )textera نوشته: [ -> ]سلام سفارش ٥٠٠ مگابايتي زدم و فوري تحويل گرفتم اگر خوب باشه سالانه ميگيرم 
ممنون از سفارش شما ، فعلا طرح تمدید ماهانه داریم انشالاه مشتریان خوبی مثل شما پیدا کنیم و با قدرت و سرعت بیشتر و با پلان های سالانه به شما عزیزان خدمت کنیم
سلام هاست شما برای سایت من که تازه تاسیسه و وردپرسیه مناسبه ؟ من اسکریپت پست خودکار دارم و همیشه فعاله
(یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۱۰ ب.ظ )mohammadkarami نوشته: [ -> ]سلام هاست شما برای سایت من که تازه تاسیسه و وردپرسیه مناسبه ؟ من اسکریپت پست خودکار دارم و همیشه فعاله
درود ، در صورتی که منابع سفارش شما جوابگو نباشه میتونید پلان پیشرفته و پر قدرت تری انتخاب نمایید پیشنهاد میدم یک نسخه از سایتتون رو آزمایشی انتقال بدید و در صورتی که مناسب بود میتوانید انتقال کامل انجام بدید
ببخشيد من دامنه ir دارم و الان ssl هم فعال كردم و كاملا سبز شده علامت اما وقتي جوملا نصب ميكنم علامت زرد ميشه و تعجب ميشه و تا پاكش ميكنم دوباره سبز ميشه
درود ، لوکیشن سرور هاست کجا هست ؟ آیا امکان خرید هفتگی جهت تست اسکریپت میسر است ؟
(یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۱۳ ب.ظ )BlackBerry نوشته: [ -> ]درود ، در صورتی که منابع سفارش شما جوابگو نباشه میتونید پلان پیشرفته و پر قدرت تری انتخاب نمایید پیشنهاد میدم یک نسخه از سایتتون رو آزمایشی انتقال بدید و در صورتی که مناسب بود میتوانید انتقال کامل انجام بدید
لطفا پلان های کمتر مثلا 20 مگ هم قرار دهید