انجمن تخصصی ایران سرور

نسخه‌ی کامل: نحوه استفاده از دستگاه بستنی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
در این مقاله به سوال های شما درباره  درست کردن بستنی با دستگاه بستنی پاسخ می دهیم تا بتوانید بهترین نتیجه را از دستگاه بستنی کسب کنید. بستنی خانگی طعم بسیار لذیذی دارد و به شما این امکان را می دهد که در درست کردن بستنی ماجراجویی های بیشتری در طعم آن داشته باشید، یا حتی به دلیل رژیمی که دارید مقدار شکر موجود در بستنی را کنترل کنید. دو نوع دستگاه بستنی وجود دارد، بنابراین شناخت این موضوع که کدام نوع دستگاه بستنی بیشتر مناسب نیازهای شما می باشد اولین قدم در ساخت بستنی خانگی می باشد.

حالا این سوال را می پرسیم که چطور می توان با دستگاه بستنی کار کرد؟ نخست باید به این نکته اشاره کنیم که جواب این سوال بستگی به نوع دستگاه بستنیی که دارید می باشد. اگر دستگاه بستنی با کاسه قابل یخ زدن دارید، باید ابتدا کاسه را در فریزر به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت قرار دهید، سپس مایه بستنی را داخل آن ریخته و قبل از روشن کردن آن، دستگیره‌ را در جای خود قرار دهید. اگر دستگاه بستنی شما فریزر داخلی دارد فقط کافی است دستگاه را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید. در هر دو مورد باید ابتدا مایه بستنی را درست کنید. دستگیره موجود در دستگاه مایه را به هم میزند در حالی که کاسه موجود مایه را فریز می کند. اکثر دستگاه های بستنی ساز دارای دریچه ای می باشند تا روند پیشرفت کار را مشاهده کنید. پس از حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ، بستنی نرم و لذیذ در دستان شما خواهد بود. بعضی از دستگاه های بستنی ساز ، بستنی نرمی را تولید می کنند که باید آن را یک الی دو ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده استفاده شود.