انجمن تخصصی ایران سرور

نسخه‌ی کامل: تولید انواع دستگاه نانوایی در تهران| قیمت دستگاه نانوایی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
در این دستگاه جهت پخت نان پس از آماده کردن  خمیر مورد نیاز باید آن  را به صورت اتوماتیک یا دستی در مخزن قرار گذاشت. در مرحله بعد خمیر به صورت اتوماتیک با ضخامت مورد نظر  دستگاه نانوایی که می توان آن را برای دستگاه تعریف کرد و دستگاه را بر اساس آن تنظیم کرد پهن می شود. در مرحله بعد و پس از پهن شدن خمیر، خمیر به وسیله چنگک ها برای ناخن زدن فرستاده می شود. پس از اینکه خمیر نان توسط دستگاه ناخن زده شد به تونل پخت نان منتقل می گردد. این تونل یا همان کوره پخت نان به دو بخش موتور خانه و کوره تقسیم بندی می شود .این دو کوره جهت پخت زیر نان و روی نان تعبیه شده. یعنی یکی از این دو دارای وظیفه پهت قسمت رویی نان و دیگری وظیفه بخش زیری نان را به عهده دارد. هر کدام از کوره ها دارای یک  صفحه نمایشی جداگانه هستند که به وسیله آنها حرارت داخل کوره نشان داده شده و بوسیله آن تنظیم می شوند. پس از اینکه خمیر نان در معزض حرارت موتورخانه و کوره قرار می گیرد و نان پخت می شود در مرحله بعد نان در نوار نقاله قرار می گیرد و در مسیر توسط یک قیچی به تکه ها و اندازه های استاندارد برش داده می شود.