انجمن تخصصی ایران سرور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: ?di=AXW5]

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
آماده سازی : 30 دقیقه
 
مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر
 
کره
3 قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده
 1/2 فنجان
 قارچ خرد شده
 225 تا 280 گرم
 جعفری
1 قاشق چای خوری
 سرکه
 1 فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده
3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود)
680 گرم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
خامه پر چرب
155 گرم
[b][b]طرز تهیه [b]مرغ [/b]با سس قارچ و مریم گلی[/b] :[/b]
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.
 
سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.
 
حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم.
 
در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.
 
مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.

منبع : sooran.com