انجمن تخصصی ایران سرور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
 
 
مواد لازم :
 هلو
 4 تا 5 کیلو
خمیر ترش
یک قاشق سوپ خوری
سرکه
2 لیوان
 نمک
3 قاشق غذاخوری
شکر
نصف لیوان
طرز تهیه :
ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید.
 
 
 
بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را 8 تا 10 دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.

منبع : چهاردیواری جام جم