سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۴ ق.ظ
ضایعات مرغ و گوشت در سوسیس و کالباس
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: با توجه به تشدید نظارت بر کارخانه ها، احتمال استفاده از ضایعات گوشت و مرغ در سوسیس و کالباس خیلی کم و تقریبا غیر ممکن است.
https://www.irinn.ir/fa/news/739554/ضایع...س-و-کالباس
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: با توجه به تشدید نظارت بر کارخانه ها، احتمال استفاده از ضایعات گوشت و مرغ در سوسیس و کالباس خیلی کم و تقریبا غیر ممکن است.
https://www.irinn.ir/fa/news/739554/ضایع...س-و-کالباس