lambs
lambs
lambs
lambs
صفحه اصلی
جستجو
لیست اعضا
تماس با ما
راهنما
تبلیغات
عضویت
ورود
نامکاربری:
رمزعبور:
فراموشی رمزعبور
مرا بهخاطر بسپار.
تنظیمات قالب
رنگ های قالب
تصاویر پس زمینه ( لیست1)
تصاویر پس زمینه ( لیست2)
پس زمینه سفارشی
ادرس بالا یک تصویر است
انجمن تخصصی ایران سرور
کلمات کلیدی
آشپزی
irserv.ir
انجمن تخصصی ایران سرور
سرور آموزش ایران
آموزش های متنوع
ایران سرور
انجمن تخصصی
نسخه موبایل
کلمات کلیدی
نویسنده:
مهشید
- پاسخها:
0
- بازدیدها: 2357
4 روش برش با چاقو که هر آشپزی باید بلد باشد
هر آشپز باید بداند در حین کار خود چگونه به بهترین نحو از چاقو استفاده کند. در این مقاله روش بریدن درست مواد غذایی با چاقو به شما نشان داده خواهد شد.
[عکس:
https://forums.irserv.ir/uploads/userpic...be6a6f.jpg
]
[align=justify]یادگیری روش بریدن صحیح مواد غذایی میتواند در اینکه کار آشپزخانه را به عنوان یک کار طاقت فرسا و یا یک لذت ببینید تفاوت ایجاد کند. این کار میتواند
نویسنده:
panizan
- پاسخها:
0
- بازدیدها: 257
روپوش آشپزی-لباس کار شف - لباس کار سر آشپز -لباس کار فرم رستورانی
[color=#000000] به طور کلی لباس های فرم رستورانی ( روپوش آشپزی-لباس شف ) به 4 دسته تقسیم میشود :
با توجه به نظارت و سخت گیری های اخیر وزارت بهداشت در خصوص بهداشت محیطی و فردی صنایع غذایی و زیر مجموعه های آن ، ملزم به استفاده از لباس های فرم می باشند.از نکات مثبت این امر میتوان به متحدالشکل کردن پرسنل آن مجموعه ، شناخت نیروی کار از سایر افراد و البته اطمینان از پاکیزگی لباس آنان اشاره نمود .همچنین پوشیدن لباس کار مناسب در محیط کار تاثیر بسزایی در راندمان کار دارد. از این رو در این مجموعه